Somemaailma, blogiviidakko ja mä! Elektroniikka ja pelaaminen on se mun juttu ja ollu elämässä jo vuosia, mut blogaaminen on kuitenkin kiinnostanu jo pitkään. Perusta blogi ja kokeile? Jaa mää vai, tylsyyden multihuipentuma?! Haha hauska vitsi.

No mut hei, täs mä oon ja kirjotan ekaa postausta, mistä.. No öö.. 

  1. ​Mä oon super mukavuudenhaluinen, joten meikki, mitä se on? (pssst, tarviin hjelppii tän genren kans!) Mä haluisin oppia korostaan mun kasvoissa hyviä puolia ja opetella meikkaan, edes arkimeikkiä! Sit ku mä tän opin, niin lupaan ja vannon, et julkaisen heti omasta pärstästä kuvan! Sitä ennen pysyn mysteerinaisena. Mut sellanen helppo ja kestävä ja simppeli ois mun juttu.
  2. Mä rakastan sisustamista. Mä rakastan uudistaa vanhaa. Mun tän hetkinen koti on vielä vähän keskeneräinen, mut myöhemmin tuun julkaseen siitäkin kuvia. Tällä hetkellä työn alla on keittiön pöytä ja tuolit. Oon aina vihannu sisustuksessa pyöreää muotoa, mut oonko tullu vanhaks vai mikä, mut mä hankin just pyöreän keittiönpöydän ja pelastin siskon muutosta tuolivanhukset, hyvät ja tukevat pinnatuolit! Väriltään kamalat ja kuluneet,mut ne oli menossa roskiin! Nyt oon jo hionut vanhat maalit pois ja uutta maalia tulossa pintaan! 
  3. Elektroniikka, mitä enempi sen parempi! Tällä hetkellä työstän tätä tekstiä mun uudella Asuksen pelikannettavalla, tää on ihana <3 Tabletti on myös Asus ja myöskin kovassa käytössä Netflixin ja Youtuben kanssa. Puhelimena tykkään et Honor/Huawei pitää olla. Oon jo hetken himoinnut Huawei P20 Pro:ta, but maybe someday! Kuten myös se järjestelmäkamera on hankintalistalla tulevaisuudessa, sit haluun opetella valokuvaamaan.
  4. Mun perheeseen kuuluu mun lisäks mun avopuoliso ja reilu 8 vuotias koira (sekarotunen) joka näkyy bloginnimi kuvassa. Olen itse ammatiltani myyjä ja just suoritin osatutkinnon lapsiin liittyen. Mies on lakimies. Haaveena ois mennä ens kesänä naimisiin <3 
  5. Pepsi Max (ei tarvi selityksiä)
  6. Jaffa (ei myöskään selityksii..) 
  7. Ruusujuoma!! Mun uus ehdoton lemppari!
  8. Sairastan reumaa ja unelmissa ois saada sellanen työ jonain päivänä, mitä pystyis tekeen kotona. 

​Postaus tahdista en vielä osaa sanoa mitään, mutta pyrin postaileen niin usein ku pystyn. 

- Somaya -